Every piece is made by Hand & Heart

WORKSHOPS

•C R E A T E • E N J O Y • L O V E  I T•

Wil jij eens de magie van het creëren ervaren? Heb je behoefte aan even tijd voor jezelf! Of wil je juist bewust tijd maken om samen met een goede vriendin, je zus of moeder iets leuks te gaan doen?
Dan is deze workshop zeker iets voor jou!!

 

Na ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, ga je in een ontspannen en inspirerende omgeving op in de wereld van klei en creëren.
Het is leuk, uitdagend en net even anders...


Van tevoren bespreken we wat jij wil gaan maken. Je hebt keuze uit verschillende items helemaal in de stijl van Artmind zoals bv een design pot met veer of een prachtige vaas, een paar leuke oerschaaltjes  met een lepeltje of een decoratieve kom op voet (zie afbeeldingen). Daarna ga jij helemaal zelf aan de slag met de klei, en uiteraard begeleid ik jouw proces en het lukt altijd.

 

Het wordt jouw eigen unieke exemplaar!! Een fijn detail is dat de groep uit max 8 personen bestaat waardoor er veel aandacht is voor uitleg en vragen. Of stel zelf een groepje samen, dit is al mogelijk vanaf 4 personen. Kortom genieten!

 

Onze locatie heeft verschillende mogelijkheden, en bij mooi weer kan de workshop ook buiten. 


Na afloop blijft jouw creatie nog ruim 1 week drogen in mijn atelier waarna het gebakken wordt. Daarna breng ik het glazuur aan en wordt de het nogmaals op hoge temperatuur gebakken, Hierdoor krijgt jouw werkstuk de unieke uitstraling in de stijl van Artmind.

Locatie: atelier Artmind
Duur: 2,5 | 3 uur

Wat een cuties zijn deze Oer mugs! Daarbij zijn ze geweldig om zelf te creeren. Lekker met je handen in de klei en het zal je nog verbazen dat dit helemaal niet zo eenvoudig is. Dit proces neemt je mee en je wordt er zo lekker ZEN van.

Je maakt 4 eigen mugs (met of zonder oor) en lepeltjes

De workshop is vanaf 4 tot max 8 personen.

Mocht je zelf een groepje van 4 personen willen samenstellen stuur mij dan graag een bericht naar info@artmind.nl om het af te stemmen.

De workshop is vanaf 4 tot max 8 personen.

Mocht je zelf een groepje van 4 personen willen samenstellen stuur mij dan graag een bericht naar info@artmind.nl om het af te stemmen.